Mama Markalarını Tanıyalım: Pro Plan Kedi Mamaları

09-08-2022 18:55
Mama Markalarını Tanıyalım: Pro Plan Kedi Mamaları

Pro plan kedi mamaları için ilk yapılacak yorum kendinden emin bir markadır diyebiliriz. Kedi ve köpek mamaları alanlarında birçok ilke imza atmıştır. Purina Pro Plan markası tüm dünyada bilinen markalar arasındadır. Bir dönem "Kediniz beğenmezse iade edin.” diyerek de ürünlerinin arkasında durmuş ve kalitesinden emin olduğunu kanıtlamış bir markadır. Hem kedi hem de köpek mamaları arasında özellikle hastalıklara yönelik çalışmaları ile de dikkat çekmektedir.

Alerji, tüy bakımı ya da içsel sistemler gibi sistemleri AR-GE birimi ile devamlı olarak araştıran Pro Plan markası çoğu veterinerin onayından geçmektedir. Kuru mama ve yaş mamalarının içeriğini devamlı olarak kontrol etmektedir. Bu yüzden de kalitesini uzun yıllardır sürdürmeye devam etmektedir.


Neden Pro Plan?

Pro Plan, kedilerin gelişiminde ve sağlığında önemli olan taurini ilk mamalarına eklemiş olan şirkettir. Kendini devamlı olarak geliştiren ve evcil hayvanların sağlığını gözeten bu markanın ürünlerini tercih etmek için birçok sebep vardır. Terapötik evcil hayvan mamaları denildiğinde akla gelen ilk isim olması da birçok veterinerin öneride bulunma sebebidir.

Kedilerin sağlığı için önemli olan proteini içerisinde yüksek miktarda bulundurur. Bunun yanı sıra düşük karbonhidrat kullanımına 2000 yılında geçmiştir. Kedilerin sağlığı ve sindirim sistemlerine yönelik çalışmaları bugün dahi devam etmektedir. Birçok evcil hayvanın da severek tükettiği markalar arasındadır. Evcil hayvanların uzun süre keyifli ve sağlıklı yaşam sürmesini desteklemektedir.

Hipoalerjik oluşu da birçok için Pro Planı tercih edilir kılmaktadır. Testlerinde alerji durumuna da oldukça önem veren şirket çalışmalarını düzenli olarak yeniler ve içeriklerini değişik tatlar katar. AR-GE departmanı sayesinde neredeyse 80 yıldır kuru mama ve yaş mama üzerinde evcil hayvan sağlığına yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Kedilerde bulunan koruyucu sistemler üzerinde çalışmalar yapıp tüy yapıları, içsel sistemleri gibi konularda mamalarına protein eklemesi sağlamaktadır. Bu yüzden kediniz için veteriner onaylı kaliteli bir markadır diyebiliriz.

Mamalarının içerisindeki besin değerini dengede tutan ve gerekli olan besinleri olması gereken miktarlarda sağlayan bir markadır. Mineral, vitamin ve protein bakımından oldukça yüksek mamaların yanı sıra somon eti ve tavuk eti gibi ürünlerin de en sağlıklı olanını seçmeye her zaman özen gösteren bir markadır.

Kedilerinizin uzun ve sağlıklı bir ömür sürebilmesi için mama seçiminin önemli olduğunu biliyorsunuz. Pro Plan markası da sizin gibi özenli çalışan bir markadır. Bu yüzden bu markayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.