Mama Markalarını Tanıyalım: Pro Plan Köpek Mamaları

23-08-2022 16:58
Mama Markalarını Tanıyalım: Pro Plan Köpek Mamaları
Pro plan markası olarak üretilen mamaların içeriği temiz ve köpekler için gerekli besinleri içinde bulundurur. Bu yüzden birçok veteriner tarafından onay verilen bir markadır. AR-GE çalışmaları ile mamalarını devamlı olarak geliştiren bir markadır. Köpekler üzerine yaptığı çalışmalar ile birçok markanın önüne geçmeyi başarmıştır. Bu çalışmalar hem evcil hayvan sahipleri hem de köpekleri mutlu eden bir yöntemdir. 
 
Pro Plan Neler Yaptı?

1.Dünyanın ilk tam köpek mama markasıdır. Mamaların içerisinde köpeklerin sağlığı için olması gereken tüm besinleri içerisinde bulundurarak öne geçmiştir. 1927 yılında yapmış olduğu bu köpek maması ile başarısını kanıtlamıştır.
2.Yüksek protein düzeyi ile diyet besinleri ve yağ kitlesi korumasını hedeflemektedir. Bu yağ kütlesi çalışmasına ise 1992 yılında başlamış ve beslenme de evcil hayvanlara çağ atlatmıştır. 
3.Gastrointestinal hastalığı olan köpekler üzerinde de çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmalar sonucunda Trigliserit kullanan köpek mamasını geliştirmiştir. 
4.Hipoalerjenik olan mamaları sayesinde özellikle ırk olan köpeklerin sağlığına dikkat etmiştir. Bu konuda da AR-GE çalışmaları yaparak köpeklerin sağlığı üzerine farklı bir adım atmıştır. 
5.Yüksek protein ve düşük karbonhidrat içeren mamalar ile besin değeri yüksek mamalar üretmektedir. Bu mamalar sayesinde köpeklerin sindirim sistemi ve bağışıklık sistemini desteklemektedir. 
6.Lif kullanımı ile hayvanların tüy sağlığını koruyarak yumak oluşumunun önüne geçmektedir. Lif kullanımını ise 2000 yılında ilk kez kullanan markadır. 
7.Artritli köpekler için de çalışmalar yapmıştır. Sürekli olarak çalışma yapan bir marka olduğundan başarısını devam ettirmektedir. 
8.Hem yavruların sağlığını korumak hem de bağışıklığını güçlendirmek için gerekli olan bütün besin değerlerini gerekli ölçülerde bünyesinde bulundurmaktadır. 
9.Yapılan çalışmalara göre Pro Plan markası köpeklerin beyin gelişimini destekler ve fonksiyonlarının daha iyi çalışmasını sağlamaktadır.
 
Bunlar dışında da birçok faydası bulunan Pro Plan marka mama ürünlerini hem yavru hem de yetişkin köpekler için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörde olan Pro Plan markası AR-GE çalışmalarına devam eden ve kendini geliştirip evcil hayvanlarınızı korumayı amaçlayan firmalar arasındadır.

Söz konusu mamaları yaş ve kuru şekilde ayrı ayrı vermelisiniz. Hatta köpekler en çok ödül mamalarını sever, bu ürünleri de tercih edebilirsiniz. Mama verirken marka karışıklığı olmaması besin değeri kaybedilmemesi için çok önemidir. Bu konuya dikkat ettiğiniz sürece Pro Plan markasında yüksek oranda fayda sağlayabilirsiniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.